Barabus | Werkspoorfestival | 10 tm 13 april | Utrecht - Werkspoorfestival | 10 tm 13 april | Utrecht

Barabus

De BARA is een hartig gerecht van Surinaams / Hindoestaanse afkomst en wordt veel geserveerd op feesten. Het wordt gemaakt van Tarwebloem , Urdi (Mungbonen), knoflook en Tajerbladeren of Spinazie en komijnzaad. Dit deeg wordt vervolgens gebakken in de olie.

Wij vullen vervolgens van deze broodjes met verse sla, komkommer en Kip Kerrie (Masala) en Mango Chutney of je eet ze zonder vulling met Mango Chutney en/of Sambal. Vegetarisch en Veganistisch eten wordt door steeds meer mensen omarmt. Nu is de Surinaams - Javaanse keuken bij uitstek geschikt om geheel veganistisch te koken dus biedt de Barabus ook een vegan Bara aan.

We houden ervan om met eerlijke streekproducten te werken en willen ook op een verantwoorde manier omgaan met het milieu door bv. zonnepanelen te gebruiken en rekening te houden met onze verpakkingsmaterialen.