Huisregels | Werkspoorfestival | 7 t/m 10 april 2023 | Utrecht - Werkspoorfestival | 7 t/m 10 april 2023 | Utrecht

Huisregels

Iedereen is welkom, jong en oud! Werkspoor Festival is voor iedereen. We hebben wel een paar richtlijnen om het zo gezellig mogelijk te maken en te houden. 

Alcohol is alleen beschikbaar voor festivalgangers boven de 18 jaar. Bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden, zonder twijfel ook trouwens.

Werkspoor Festival werkt met glaswerk. Drinkt voor jullie lekkerder en het is beter voor het milieu. Wij willen daar wel tegenover stellen dat festivalgangers voorzichtig omgaan met het glaswerk.

De Werkspoorkathedraal is een milieuvriendelijke locatie. Laten we dat in ere houden! Gooi je afval in de prullenbak. Die paar meter extra lopen zijn gezond!

Bier, wijn en fijne spijzen zijn voor ons genoeg heerlijkheid. Drugs, zowel soft als hard, zijn niet toegestaan. Dat geldt voor gebruik en voor het verhandelen. Mochten we merken dat een festivalganger lekker gaat op iets anders dan een drankje, dan zijn we genoodzaakt om een agent te bellen.

We houden het hier gezellig! Kun je je hier niet aan houden, dan zorgen wij ervoor dat je in de kou komt te staan.

Omdat jullie toch selfies maken, nemen wij ook af en toe een foto (of een filmpje). Als festivalganger ga je hier vanzelfsprekend mee akkoord.

Picknickmanden, lunchtrommels, gevulde boterhamzakjes, thermosflessen, dranken en dergelijke mogen niet mee naar binnen.

De gastheren mogen, om ieders veiligheid te kunnen garanderen, een snelle blik werpen in zakken, jassen en tassen.

Roken mag, buiten!

Let alsjeblieft op je eigen spullen, jassen, tassen en kinderen. Bij verlies kan de organisatie niet aansprakelijk worden gesteld. We helpen wel graag met zoeken!

Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op! Zij weten wat ze doen en waar ze het over hebben.

Honden, katten, papegaaien, marmotten en andere huisdieren mogen helaas niet mee naar binnen. Het een en ander in verband met de algemene hygiëne, gehele veiligheid en de allergie van de huismeester.

Voor de rest, geniet!